2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve muhit koşullarına dayanıklı çelik veya tuzaküminyum üzere muhkem malzemelerden strüktürlır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk kızılıyoruz.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir uzmanlık vadiı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir yer da, nitelikli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Yangın merdiveni yangın kapısı ile müteallik kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını edinmek dâhilin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama etmek veya amatörce yetiştirmek gerçek özlara maksat açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son nokta çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tutulmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page